1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Το Dynamo Kettlebells, σε συνεργασία με την International Kettlebell Marathon Federation (IKMF) διοργανώνει το 3ο Ετήσιο Σεμινάριο Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Kettlebell 1ου επιπέδου, διάρκειας οκτώ ωρών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε προσωπικούς γυμναστές ή γυμναστές ομαδικών τμημάτων που επιθυμούν να εντάξουν τα kettlebell στα προπονητικά εργαλεία που χρησιμοποιούν.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΜΕΡΟΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στο χώρο του Dynamo Kettlebells, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο Αττικής.Οι ώρες διεξαγωγής για το Σάββατο είναι  15.00 – 19.00 και για την Κυριακή 11.00 – 15.00. Ανάλογα τις συμμετοχές το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 18 ετών και άνω, με απολυτήριο λυκείου.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης φόρμας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι δέκα άτομα. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στο 3ο Ετήσιο Σεμινάριο Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Kettlebell 1ου Επιπέδου ανέρχεται στα 240 ευρώ.

Στo κόστος περιλαμβάνονται:

  • Οκτώ ώρες διδασκαλίας με το Σπύρο Κατσιγιάννη, που θεωρείται ο μεταδοτικότερος εκπαιδευτής kettlebell στην Ελλάδα σήμερα.
  • Αποκλειστικά εκπαιδευτικά video των ασκήσεων που θα διδαχθούν
  • Εγχειρίδιο εκπαιδευτών
  • Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα του Facebook, με αποκλειστικά video, άρθρα και πληροφορίες για την προπονητικη των kettlebell.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες για την ύλη του σεμιναρίου και τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα, πριν δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail του Dynamo Kettlebells info@kettlebells-dynamo.gr. Tηλ. Επικοινωνίας: 6946 82 94 82 Σπύρος Κατσιγιάννης.

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest