Το The Core Crossfit – Kickbox, το καλύτερο Crossfit box της Αθήνας έχει πλέον και αγωνιστική ομάδα kettlebell sport, με προπονητή το Σπύρο Κατσιγιάννη.

Η συνεργασία του Dynamo Kettlebells με το Core Crossfit ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016, όταν ο Σπύρος Κατσιγιάννης ανέλαβε τη διδασκαλία των τμημάτων kettlebell στο γνωστό box. To ενδιαφέρον που έδειξαν οι ασκούμενοι του Crossfit για το άθλημα των kettlebell ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να συγκροτηθεί αγωνιστική ομαδα τέσσερις μήνες μετά.

Το The Core Crossfit έχει παίξει κομβικό ρόλο για την ανάπτυξη του αγωνιστικού kettlebell sport στην Ελλάδα, καθώς είναι ο χώρος στον οποίο έχουν διεξαχθεί πολλοί αγώνες kettlebell από το 2015, μεταξύ αυτών και το Πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το Μάιο του 2016.

Με δεδομένα το πάθος για την άσκηση και την εξαιρετική βάση δύναμης και αντοχής που προσφέρει το Crossfit στους ασκούμενους συν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του Dynamo Kettlebells στο kettlebell sport, τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα και θα είναι εντυπωσιακά.

To Dynamo Kettlebells θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Core, Κώστα Αποστολόπουλο, Δημήτρη Γερμανό και Θοδωρή Καπετανάκη, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ανάπτυξη του kettlebell sport στην Ελλάδα.

Οι ώρες προπόνησης για την αγωνιστική ομάδα kettlebell sport στο Core είναι:
Δευτέρα 19.00 – 20.00
Τρίτη 16.00-17.00 και 18.00-19.00
Πέμπτη 19.00 – 20.00

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Αρέσει σε %d bloggers: