Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Γνωριμία με το Άθλημα των Kettlebell”, που διοργάνωσε το Dynamo Kettlebells σε συνεργασία με το Gazi Crossfit, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του kettlebell sport στην Ελλάδα, καθώς στο σεμινάριο κριτών που πραγματοποιήθηκε,συμμετείχαν δεκατέσσερις υποψήφιοι και στον αγώνα πέντε λεπτών δεκαπέντε αθλητές, ενώ παραβρέθηκαν επίσης και πολλοί φίλοι του αθλήματος και των αθλητών.

Το σεμινάριο κριτών είχε ως αντικείμενο τους αγωνιστικούς κανονισμούς των διεθνών ομοσπονδιών International Kettlebell Lifting Federation και International Kettlebell Marathon Federation. Το ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ονομάστηκαν εθνικοί κριτές οι Σταματία Αναστασοπούλου, Σοφία Ζαφειροπούλου, Γιάννης Καραπιπέρης, Ανδρέας Κωλέττης, Χαράλαμπος Κουντούρης, Γιώργος Μανιάς, Βασιλική Μαυρίκη, Κώστας Νίνος, Λένα Σκουμπουρδή, Μιχάλης Σταμόπουλος, Στέλιος Συκάς, Μάνος Συραγόπουλος, Χρόνης Τραστόγιαννος, Πέτρος Τριάντος, Μαίρη Τσίμπη, Κων/νος Φανόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πεντάλεπτος αγώνας kettlebell sport με κανονισμούς BOLT, όπου οι νέοι κριτές είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις νέες τους γνώσεις.

Οι νέοι κριτές θα στελεχώσουν τη διαιτητική ομάδα στον επίσημο αγώνα BOLT και Ημι-μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Hellenic Challenge II.

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest