Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές αθλητών στον αγώνα Hellenic Kettlebell Challenge II, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του The Core Crossfit Kickbox. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το πρώτο Hellenic Challenge, η συνεργασία του Dynamo Kettlebells με το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου έχει πλέον βάλει τα πράγματα για το kettlebell sport στην Ελλάδα σε καλό δρόμο.

Στον αγώνα πήραν μέρος συνολικά 41 αθλητές και αθλήτριες στα αγωνίσματα του αρασέ, του ζετέ και του επολέ-ζετέ με ένα kettlebell και του επολέ-ζετέ με δύο kettlebell, σε αγώνες BOLT δέκα λεπτών και ημιμαραθώνιο 30 λεπτών.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Dynamo Kettlebells: η Άννα Ευλογημένου πήρε δύο χρυσά μετάλλια στο BOLT (αρασέ και το επολέ ζετέ), ο Στέλιος Συκάς χάλκινο στο BOLT (αρασέ) ενώ η Σοφία Ζαφειροπούλου και ο Μιχάλης Σταμόπουλος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με kettlebell 16 και 24 κιλών αντίστοιχα στον ημιμαραθώνιο 30 λεπτών και πέτυχαν επιδόσεις πολύ κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ, θέτοντας έτσι τις βάσεις για να πετύχουν στο μέλλον την επίδοση Candidate Master of Sport που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν στα παγκόσμια πρωταθλήματα της International Kettlebell Marathon Federation.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων κάντε κλικ εδώ.

Επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες αθλητές του kettlebell sport το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα IKLF-IKMF στις 29 Μαϊου.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest