Dynamo Kettlebells

Προπόνηση. Όχι απλά γυμναστική.

Μην ιδρώνεις άσκοπα. Έλα να προπονηθείς.
Mε οργάνωση, πρόγραμμα και στοχοθεσία.

Τι ακριβώς κάνουμε στο Dynamo Kettlebells;

Με μια λέξη, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. Όχι απλά γυμναστική για να κουραζόμαστε και να ιδρώνουμε, αλλά προπόνηση, με οργάνωση, προγραμματισμό και στοχοθεσία.

Καλλιεργούμε τη δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή, την ευλυγισία, το συντονισμό και την επιδεξιότητα. Θέλουμε να κάνουμε το σώμα μας όχι μόνο πιο όμορφο, αλλά και πιο λειτουργικό, ικανό να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινής ζωής ή τις απαιτήσεις του αθλητισμού.

Στο Dynamo Kettlebells δεν θα βρείτε μηχανές άσκησης. Τα όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιούμε είναι “παλαιάς σχολής”. Kettlebell, μπάρες, αμμόσακκοι, medicine ball, και bulgarian bag, μονόζυγα, κρίκοι και ασκήσεις με το σωματικό βάρος γυμνάζουν το σώμα με τρόπο διαφορετικό από όσους έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Δεν είμαστε γυμναστήριο. Είμαστε μία κοινότητα ανθρώπων, που δουλεύουν υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών, με στόχο την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσας

Ομαδικά Τμήματα Προπόνησης

Kettlebell Conditioning, Simple Strength, Tutorial: Καθημερινά ομαδικά προγράμματα για δύναμη, αντοχή, μυϊκή ανάπτυξη

Personal Training

Σχεδιασμός και επίβλεψη εξατομικευμένων προγραμμάτων από τους προπονητές του Dynamo Kettlebells.

Σεμινάρια και πιστοποιήσεις

Κατάρτιση και πιστοποίηση εκπαιδευτών kettlebell σε συνεργασία με την International Kettlebell Marathon Federation

Σπύρος Κατσιγιάννης

Dynamo Kettlebells Head Coach

“Η προπόνηση δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν είναι ‘fun’ ούτε προσφέρει διασκέδαση. Είναι μία μέθοδος αλλά και μία πρόκληση για να γίνεσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Για να ανακαλύψεις μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου”.

O Σπύρος Κατσιγιάννης είναι ένας από τους πιο έμπειρους και καλά καταρτισμένους προπονητές στην Ελλάδα σήμερα. Έχει βοηθήσει πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και ακόμη περισσότερους καθημερινούς ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα από την προπόνηση δύναμης.

Το κανάλι μας στο Youtube

Στο Kettlebell Sport Greece, το κανάλι μας στο Youtube, θα βρείτε βίντεο από τις προπονήσεις μας, στιγμιότυπα από τους αγώνες μας και εκπαιδευτικά βίντεο για τις βασικές άρσεις με kettlebell. Επισκεφθείτε μας και γραφτείτε συνδρομητές.

Dynamo Kettlebells

Λειτουργική προπόνηση δύναμης και αντοχής, για άντρες και γυναίκες, αρχάριους και προχωρημένους

Testimonials

Είπαν για μας:

“Ο Σπύρος Κατσιγιάννης είναι ένας από τους πιο μεταδοτικούς προπονητές που έχω γνωρίσει. Στα kettlebell, δεν υπάρχει καλύτερος”.

Ανδρέας Κωλέττης

Ομποσπονδιακός προπονητής Special Olympics Powerlifting, πρόεδρος Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου

“Εμπεριστατωμένη γνώση, αριστη μεθοδολογία και ωραίος χώρος, συνθέτουν την εξαιρετική εμπειρία του να γυμνάζεσαι στο Dynamo Kettlebells”.

Κώστας Τρυφινόπουλος

Διεθνής αθλητής Strongman, κάτοχος πανευρωπαϊκού ρεκόρ powerlifting

“Μεσα απο τα διαφορα προγράμματα ειδικών ασκήσεων με kettlebels, είδα την δύναμη και την ταχύτητα του σώματος μου να αυξάνονται ραγδαία!”

Αναστάσιος Μποζιονέλος

Διεθνής αθλητής του Sanda

dynamokettlebells-for-footer

Από το 2013, το Dynamo Kettlebells προσφέρει υψηλού επιπέδου προπόνηση και κατάρτιση πάνω στα kettlebells, με στόχο την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασκούμενων.

Ακολουθήστε μας

© 2016 Dynamo kettlebells.

 

Competition-kettlbells 5

Kettlebells: Γυμναστική και fitness… στα άκρα!

Μήπως έχει έρθει η ώρα να δώσετε στο σώμα σας την προσοχή και τη φροντίδα που έχει ανάγκη? Η καθιστική ζωή είναι ένα από τα βασικότερα αίτια για μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε σήμερα, όμως οι συμβατικές μέθοδοι γυμναστικής που προσφέρονται στα γυμναστήρια έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: είναι πληκτικές. Για πόσο καιρό μπορεί κανείς να γυμνάζεται με αποκλειστικό στόχο να ‘καίει’ θερμίδες και με μοναδικό σύμβουλο τον καθρέφτη?

Dynamo Kettlebells: Γυμναστική για σώμα υγιές, αρμονικό, δυνατό και έξυπνο!

Η ομάδα προπόνησης Dynamo Kettlebells προσφέρει ομαδικά τμήματα προπόνησης αλλά και σεμινάρια εκμάθησης των βασικών τεχνικών άρσης των kettlebells. Τα kettlebells ή ρωσικά βάρη, σας γυμνάζουν με τρόπο εντελώς διαφορετικό από όσους έχετε δοκιμάσει έως τώρα. Καλλιεργούν λειτουργική δύναμη και αντοχή ταυτόχρονα, αναπτύσσουν αρμονικά όλο το μυϊκό σύστημα (και όχι μόνο τους μύες που φαίνονται στον καθρέφτη), βελτιώνουν την ευκαμψία και την ευκινησία, προστατεύουν τις αρθρώσεις από τραυματισμούς και κάνουν το σώμα σας όχι μόνο ευπαρουσίαστο, αλλά και πιο επιδέξιο, λειτουργικό και ικανό να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινής ζωής και του αθλητισμού.

Το fitness γίνεται αθλητισμός

Η προπόνηση με τα kettlebells δεν είναι απλά γυμναστική – είναι αθλητισμός. Όπως ακριβώς ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βελτιώνει διαρκώς τον έλεγχό του πάνω στη μπάλα ή ένας τενίστας να κάνει το σερβίς του ολοένα και καλύτερο, ο ασκούμενος με kettlebells, αρχάριος ή προχωρημένος, προπονείται σε άρσεις που απαιτούν επιδεξιότητα, συντονισμό, ρυθμό και αυτοσυγκέντρωση, άρα μπορεί να βελτιώνει την ποιότητα της κίνησής του σε μεγάλο βάθος χρόνου. Θυμηθείτε: υγιές δεν είναι το σώμα που φαίνεται ωραίο στον καθρέφτη – είναι το σώμα που μπορεί να κινείται καλύτερα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!

Για να μάθετε περισσότερα για τα kettlebells, την ιστορία και την τεχνική τους όπως επίσης και το τι μπορεί να κάνει για σας η ομάδα μας, περιηγηθείτε στις σελίδες του ιστότοπου Dynamo Kettlebells και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις. Καλώς ήλθατε!

    

1

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest