1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Το Dynamo Kettlebells, σε συνεργασία με την International Kettlebell Marathon Federation (IKMF) και το The Core Crossfit – Kickbox διοργανώνει το 2ο Σεμινάριο Εκπαιδευτών Kettlebell 1ου επιπέδου, διάρκειας οκτώ ωρών, για προσωπικούς γυμναστές ή γυμναστές ομαδικών τμημάτων που επιθυμούν να εντάξουν τα kettlebell στα προπονητικά εργαλεία που χρησιμοποιούν.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΜΕΡΟΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στο χώρο του The Core Crossfit – Kickbox, Γιαννιτσών 97, Περιστέρι Αττικής.Οι ώρες διεξαγωγής για το Σάββατο είναι  15.00 – 19.00 και για την Κυριακή 11.00 – 15.00. Ανάλογα τις συμμετοχές το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 18 ετών και άνω, με απολυτήριο λυκείου.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης φόρμας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι δέκα άτομα. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο Εκπαιδευτών Kettlebell 1ου Επιπέδου ανέρχεται στα 240 ευρώ.

Στo κόστος περιλαμβάνονται:

  • Οκτώ ώρες διδασκαλίας με το Σπύρο Κατσιγιάννη, που θεωρείται ο μεταδοτικότερος εκπαιδευτής kettlebell στην Ελλάδα σήμερα.
  • Αποκλειστικά εκπαιδευτικά video
  • Εγχειρίδιο εκπαιδευτών
  • Dynamo Kettlebells Book of Workouts: εγχειρίδιο με 40 προγράμματα προπόνησης για αρχάριους και προχωρημένους
  • Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα του Facebook, με αποκλειστικά video, άρθρα και πληροφορίες για την προπονητικη των kettlebell.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες για την ύλη του σεμιναρίου και τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα, πριν δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail του Dynamo Kettlebells info@dynamo-kettlebells.com. Tηλ. Επικοινωνίας: 6946829482 κ. Κατσιγιάννης Σπυρίδων.

Για τους υποψήφιους εκπαιδευτές υπάρχει η δυνατότητα αγοράς kettlebell αγωνιστικού τύπου, εξαιρετικής ποιότητας, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το The Core Crossfit – Kickbox είναι ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα γυμναστήρια Crossfit στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest