Εκπαιδευτές

Σπύρος Κατσιγιάννης

eagle-146smallΟ Σπύρος Κατσιγιάννης είναι ο ιδρυτής της διδακτικής και προπονητικής μεθοδολογίας Dynamo Concepts, για τη διδασκαλία πολεμικών τεχνών και τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης.

Ξεκίνησε να προπονείται με kettlebells το 2007, αρχικά με τον Fredrick Högström (RKC II) και στη συνέχεια με τον Denis Kanygin, από τον οποίο πιστοποιήθηκε ως προπονητής της διεθνούς οργάνωσης Kettlebell Systema στα τέλη του 2011. Έχει πάρει μέρος σε αγώνες powerlifting, ερασιτεχνικούς αγώνες δύναμης (Tactical Strength Challenge) και σε τουρνουά kettlebell sport.

Είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής φυσικής κατάστασης για αθλητές πολεμικών τεχνών από την αμερικανική National Exercise & Sports Trainers Association (NESTA), έχει πτυχίο προπονητή Wushu-KungFu αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στις φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες (Vital Kali) και τη Ρωσική Πολεμική Τέχνη.

Έχει διατελέσει επικεφαλής εκπαιδευτής του αθλητικού συλλόγου Dynamo Club στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας (2007 – 2012).

Έχει διδάξει θεωρία προπόνησης δύναμης σε σχολές προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σεμινάρια με θέμα την αύξηση της σωματικής απόδοσης μέσω της εμβιομηχανικής βελτίωσης της κίνησης στη Σουηδία, τη Σερβία και την Ελλάδα.spyro-tsc-snatch

Έχει συγγράψει το βιβλίο “Development of Technique & Tactical Skill : A practical guide for coaches, parents & athletes”, μαζί με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών Luis Preto.

Είναι τοπικός διευθυντής και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των διεθνών ομοσπονδιών International Kettlebell Lifting Federation και International Kettlebell Marathon Federation.

spyros-katsigiannis-powerlifting

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest