1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Το Dynamo Kettlebells, σε συνεργασία με την International Kettlebell Marathon Federation (IKMF), προκηρύσσει το 2ο Hμιμαραθώνιο αγώνα 30 λεπτών με kettlebell, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του IKMF Kettlebell Half Marathon League Championship 2015. Αυτός είναι ένας αγώνας που πραγματοποιείται σε τρεις φάσεις. Οι αγώνες των πρώτων δύο φάσεων (από 01/01/2015 έως 31/05/2015 και από 01/06/2015 έως 01/11/2015) μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις χώρες που έχουν αντιπρόσωπο της International Kettlebell Marathon Federation. Η τρίτη και τελική φάση πραγματοποιείται στο Sønderborg της Δανίας στις 06/12/2015. Εκεί προκρίνονται οι αθλητές που έχουν κάνει τις καλύτερες επιδόσεις στις πρώτες δύο (2) φάσεις..

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΜΕΡΟΣ

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, στο χώρο του Dynamo Kettlebells, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο. Ανάλογα τις συμμετοχές το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει. Θα ενημερωθείτε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 για το τελικό πρόγραμμα από την Ιστοσελίδα μας (www.dynamo-kettlebells.com).

 

3. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Στον αγώνα ισχύουν:

 • Οι διεθνείς κανονισμοί της International Kettlebell Marathon Federation (για να διαβάσετε κάντε κλικ εδώ).
 • Η παρούσα προκήρυξη, οι οδηγίες και τυχόν τροποποιήσεις τους. Σε περίπτωση αντίφασης υπερισχύουν της παρούσας προκήρυξης.
 • Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από τη παρούσα προκήρυξη θα αποφασίζει η Οργανωτική Επιτροπή.

4. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν ένα (1) από τα εξής αγωνίσματα:

 • ΑΡΑΣΕ με ένα Kettlebell για 30 λεπτά
 • ΕΠΟΛΕ-ΖΕΤΕ με ένα Kettlebell για 30 λεπτά
 • ΖΕΤΕ με ένα Kettlebell για 30 λεπτά
 • ΤΡΙΑΘΛΟ με ένα Kettlebell για 30 λεπτά (οι τρεις παραπάνω άρσεις για δέκα λεπτά ή κάθε μία)

Οι νικητές ανακηρύσσονται με βάση το γινόμενο του αριθμού των επαναλήψεων που θα εκτελέσουν επί τον συντελεστή δυσκολίας του κάθε Kettlebell.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Έλληνες και αλλοδαποί πολίτες που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας. Οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα εκείνη, ιατρική βεβαίωση (Παθολόγο ή Καρδιολόγο ή Γενικό Ιατρό ή Αθλητίατρο) ότι μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και είναι υγιείς. Όσοι αθλητές έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση σε προηγούμενη διοργάνωση, δε χρειάζεται να φέρουν εκ νέου καθώς ισχύει για (1) ένα χρόνο.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης φόρμας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για τον  για τον Ημι-Μαραθώνιο αγώνα 30 λεπτών με Kettlebell είναι 10 ευρώ. Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής των χρημάτων για κοινωνικούς λόγους, η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τη δωρεάν συμμετοχή.

8. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ

 • Οι αθλητές στον Ημι-μαραθώνιο Kettlebell πρέπει να φορούν σορτς που να μην σκεπάζουν τα γόνατα έτσι ώστε να είναι εμφανής η πλήρης έκταση των γονάτων στη θέση στήριξης πάνω από το κεφάλι.
 • Ομοίως, να φορούν κοντομάνικες μπλούζες για να φαίνεται η πλήρης έκταση των αγκώνων στη θέση στήριξης πάνω από το κεφάλι και πρέπει να φορούν παπούτσια.
 • Οι Άνδρες: το βάρος Kettlebell που μπορούν να επιλέξουν και να αγωνιστούν είναι 16, 20, 24, 32 κιλά αντίστοιχα.
 • Οι Γυναίκες: το βάρος Kettlebell που μπορούν να επιλέξουν και να αγωνιστούν είναι 8, 12, 16, 20, 24 κιλά αντίστοιχα.
 • Οι αθλητές απαγορεύεται να αγωνιστούν με επιγονατίδες, επιαγκωνίδες ή ξυπόλητοι.

9. ΖΥΓΙΣΗ

Η ζύγιση των αθλητών θα αρχίσει μία ώρα πριν τον αγώνα.

10. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα δοθούν διπλώματα επίδοσης, τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία – IKMF και θα αναρτηθούν στους επίσημους πίνακες κατάταξης του IKMF – Kettlebell Half Marathon League Championship 2015.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο e-mail του Dynamo Kettlebells info@dynamo-kettlebells.com. Tηλ. Επικοινωνίας: 6946829482 κ. Κατσιγιάννης Σπυρίδων.

Η λίστα συμμετοχών έχει κλείσει.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest