1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Το Dynamo Kettlebells, σε συνεργασία με την International Kettlebell Marathon Federation (IKMF), διοργανώνει σεμινάριο εκπαιδευτών kettlebells 1ου επιπέδου, διάρκειας οκτώ ωρών, για προσωπικούς γυμναστές ή γυμναστές ομαδικών τμημάτων που επιθυμούν να εντάξουν τα kettlebells στα προπονητικά εργαλεία που χρησιμοποιούν.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΜΕΡΟΣ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στο χώρο του Dynamo Kettlebells, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο. Οι ώρες διεξαγωγής για το Σάββατο είναι  15.00 – 19.00 και για την Κυριακή 11.00 – 15.00. Ανάλογα τις συμμετοχές το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 18 ετών και άνω, με απολυτήριο λυκείου.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης φόρμας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι δέκα άτομα. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες για την ύλη του σεμιναρίου και τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail του Dynamo Kettlebells info@dynamo-kettlebells.com. Tηλ. Επικοινωνίας: 6946829482 κ. Κατσιγιάννης Σπυρίδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα, πριν δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο.

Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν καλυφθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες του επόμενου σεμιναρίου του Dynamo Kettlebells.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest