Μιχάλης Σταμόπουλος

Μανώλης Μάριζας – Coach

Ο Μανώλης Μάριζας ξεκίνησε να ασχολείται με αθλήματα δύναμης το 2012. Έχει προπονηθεί και αγωνιστεί στην Ολυμπιακή Άρση Βαρών, το powerlifting, το armlifting και το άθλημα Strongman.

Προπονείται στο powerlifting υπό την επίβλεψη του Σπύρου Κατσιγιάννη από το καλοκαίρι του 2017.

Έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμους εθνικούς και διεθνείς αγώνες, με σημαντικότερη διάκριση την πρόκρισή του για το Mr. Olympia Powerlifting το 2017 και την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών μεταλλίων στο Κύπελλο Ρωσίας Armlifting το 2016.

Ο Μανώλης Μάριζας είναι ο κορυφαίος αθλητής armlifting στην Ελλάδα (ο μοναδικός που έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στον αγώνα Armlifting που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κορυφαίας διοργάνωσης αθλημάτων δύναμης Arnold Sports Festival) και ο κορυφαίος αθλητής powerlifting στην κατηγορία +145 κιλών.

Από το 2019 ο Μανώλης Μάριζας είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς αγωνιστικής ομοσπονδίας World Powersports Association – NFA για το άθλημα του armlifting όπως επίσης και των αγωνιστικών ομοσπονδιών International Military Bench Press Association, World People’s Bench Press Association. World People’s Deadlift Association και International Power Athletics Federation για διάφορα άλλα αγωνίσματα δύναμης.

Είναι δημιουργός και διαχειριστής της σελίδας Facebook Armlifting Greece.

Είναι υπεύθυνος για διδασκαλία ομαδικών τμημάτων προπόνησης δύναμης στο Dynamo Alliance, όπως επίσης και για την προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας armlifting του σωματείου μας.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest