Σεμινάρια Kettlebell για αρxάριους

Τα σεμινάρια «Kettlebell για Αρxάριους» απευθύνονται σε εσάς που θέλετε να ασκηθείτε με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, αλλά λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινής ζωής, δεν μπορείτε να δεσμευτείτε σε ένα σταθερό πρόγραμμα προπόνησης ή δεν διαθέτετε τον παραπάνω χρόνο που απαιτείται για τη μετακίνηση προς και από το γυμναστήριο. Όμως, εφόσον διαθέτετε λίγο χώρο στο σπίτι σας και έχετε αγοράσει ένα ή περισσότερα kettlebell, το μόνο που απομένει είναι να μάθετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά και με ασφάλεια.

Τα σεμινάρια «Kettlebell για Αρxάριους» είναι η καλύτερη εισαγωγή στην επιστήμη της προπόνησης με kettlebells, τόσο για απολύτως αρχάριους, όσο και για εκείνους που έχουν κάποια εμπειρία στη γυμναστική και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχουν σύντομη διάρκεια και πολύ χαμηλό κόστος και είναι οργανωμένα σε πέντε διαφορετικά επίπεδα, που καλύπτουν όλες τις βασικές τεχνικές άρσης, με βάση τη λογική «από το απλό στο σύνθετο, από το εύκολο στο δύσκολο και από το γνωστό στο άγνωστο».

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

  • Η σημασία της σωστής αναπνοής κατά την άσκηση με kettlebell
  • Ασκήσεις προθέρμανσης με kettlebell
  • Ασκήσεις για βελτίωση του εύρους κίνησης στους ώμους και τα ισχία
  • Ασκήσεις με kettlebell για δύναμη και μυϊκή ανάπτυξη
  • Δυναμικές ασκήσεις με kettlebell για αντοχή
  • Προγραμματισμό τεσσάρων εβδομάδων με 14 workout για την καλύτερη εκμάθηση των ασκήσεων
  • Συνδυασμοί ασκησεων για εκτέλεση προγραμμάτων ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα (μυϊκή ανάπτυξη, απώλεια βάρους κ.ά)
  • Ο σωστός τρόπος άρσης για να αποφεύγονται πόνοι στη μέση
  • Ανάπτυξη της σταθερότητας και ευλυγισίας που απαιτείται κατά την προπόνηση με kettlebell.

Μάθε από τους καλύτερους!

Το σεμινάριο Kettlebell για Αρχάριους σχεδιάστηκε από το Σπύρο Κατσιγιάννη, επικεφαλής εκπαιδευτή του Dynamo Kettlebells, ειδικά για εκείνους που διαθέτουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο για σωματική άσκηση αλλά θέλουν να αποκομίσουν τα οφέλη της προπόνησης με kettlebell με απόλυτη ασφάλεια και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Περιλαμβάνει επτά βασικές ασκήσεις, προγραμματισμό τεσσάρων εβδομάδων για την καλύτερη εκμάθησή τους και γενικές γνώσεις προγραμματισμού για δύναμη και αντοχή. Ο Σπύρος Κατσιγιάννης ξεκίνησε να προπονείται με kettlebell το 2007 και πιστοποιήθηκε ως προπονητής kettlebell το 2011. Από το 2018 είναι Γενικός Γραμματέας της παγκόσμιας αγωνιστικής ομοσπονδίας International Kettlebell Marathon Federation. Έχει εξειδικευθεί στη διδακτική αθλητικών δεξιοτήτων και σήμερα θεωρείται ο πιο μεταδοτικός εκπαιδευτής kettlebell στην Ελλάδα. Έχει προπονήσει μεγάλο αριθμό ασκούμενων κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ενώ από το 2017 έως σήμερα έχει αναδείξει τέσσερις αθλητές με διεθνείς διακρίσεις στο άθλημα του Μαραθωνίου με Kettlebell.

Επόμενο σεμινάριο:

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 11.00 – 15.00

Dynamo Kettlebells, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο

Κόστος Συμμετοχής: 40€

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!