Σεμινάριο ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’

Το σεμινάριο ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’ περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γυμναστείτε  με το πιο απλό και δημοφιλές εργαλείο γυμναστικής. Μπορεί τα kettlebell να θεωρούνται ακόμη από κάποιους “εξωτικό” όργανο γυμναστικής, αλλά δεν υπάρχει γυμναστήριο όπου να μην μπορείτε να βρείτε μία μπάρα. Οι βασικές ασκήσεις με μπάρα είναι ο πιο σύντομος και σίγουρος δρόμος για ένα σώμα που είναι και φαίνεται δυνατό. Αρκεί να ξέρετε να τις εκτελέσετε σωστά.

Τα σεμινάρια ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’ απευθύνονται τόσο σε αρχάριους που θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τη φθηνή πολύμηνη  συνδρομή που βρήκαν σε ένα συμβατικό γυμναστήριο, αλλά και σε πιο έμπειρους ασκούμενους που κατάλαβαν ότι η προπόνηση “τύπου bodybuilding” δεν είναι τόσο αποδοτική όσο νόμιζαν.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Σωστή τεχνική εκτέλεσης των βασικών ασκήσεων με μπάρα:

  • Squat με μπάρα (back squat)
  • Deadlift
  • Πίεση πάγκου (bench press)
  • Πίεση από όρθια θέση (overhead press)

Ειδικές σειρές ασκήσεων για ζέσταμα, για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος

Βασικές αρχές προγραμματισμού για αρχάριους και μέσους ασκούμενους

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου και σημειώσεις με προγράμματα προπόνησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ CODID-19, ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ

Διάρκεια σεμιναρίου

Το σεμινάριο διαρκεί τέσσερις ώρες. 

Καθηγητές

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης, επικεφαλής εκπαιδευτής του Dynamo Kettlebells, είναι ενεργός αθλητής και προπονητής του powerlifting από το 2015, με αγωνιστικές διακρίσεις στην κατηγορία Masters 40-49 και 50-59 ετών. Από το 2016 ο ίδιος και οι αθλητές του έχουν κερδίσει πολυάριθμα πανελλήνια και πανευρωπαϊκά μετάλλια. Το 2017 πιστοποιήθηκε ως προπονητής powerlifting από την Global Powerlifting Alliance. Από το Δεκέμβριο του 2017 προπονεί δύο από τους κορυφαίους αθλητές powerlifting στην Ελλάδα, τον Μπάμπη Κουντούρη και το Μανώλη Μάριζα, ενώ το Δεκέμβριο του 2018 οδήγησε τον Μπάμπη Κουντούρη στην επίτευξη του ορίου πρόκρισης (σύνολο 795 κιλών) στην κατηγορία Elite για τη διεθνή διοργάνωση powerlifting Arnold Sports Festival. 

Έχει διδάξει το μάθημα της προπόνησης δύναμης σε σχολές προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έχει διατελέσει προπονητής δύναμης για την εθνική ομάδα Wushu – Kung Fu και υπήρξε εισηγητής σε σεμινάρια με θέμα την αύξηση της σωματικής απόδοσης μέσω της εμβιομηχανικής βελτίωσης της κίνησης στη Σουηδία, τη Σερβία και την Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Κουντούρης είναι από τους κορυφαίους αθλητές του drug-free powerlifting στην Ελλάδα σήμερα, με πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων η πρόκριση που πέτυχε το 2018 για το Arnold Sports Festival στην κατηγορία Elite, η 3η θέση στο αγώνισμα της πίεσης πάγκου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GPA 2017 και η 1η θέση στα αγωνίσματα του squat, της πίεσης πάγκου και του deadlift στην Πανελλήνια Λίγκα Δυναμικού Τριάθλου 2018, στην κατηγορία των 125 κιλών. Είναι πιστοποιημένος personal trainer από το American College of Sports Medicine και επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Elite Power Sports Iron Crew (E.P.I.C). 

Σε ποιον απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ασκούμενους και επαγγελματίες του fitness που θέλουν να μάθουν τη σωστή τεχνική εκτέλεσης των βασικών ασκήσεων με μπάρα από εκπαιδευτές με μεγάλη εμπειρία στην προπόνηση δύναμης.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 100 ευρώ.

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Από το Σεπτέμβριο 2021 και για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν εν ισχύ μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, τα σεμινάριά μας θα είναι διαθέσιμα μόνον εξατομικευμένα.

Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εξατομικευμένα επικοινωνήστε μαζί μας για να καθορίσουμε μία ημερομηνία που να σας εξυπηρετεί.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση – μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε την προκαταβολή (100 ευρώ) ή το σύνολο του ποσού για την εγγραφή σας, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας στο πεδίο “Αιτιολογία για τον δικαιούχο”, στους παρακάτω λογαριασμούς : 

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR24 0172 1800 0051 8009 0927 520 

Δικαιούχος “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΔΙΑΔΟΣΗΣ κ.λπ. ΔΥΝΑΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ”

Όροι συμμετοχής

1. Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης,  πτυχίο ή δίπλωμα,
2. Παρέχεται έντυπo ή ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις).
3. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από υπαιτιότητα του Dynamo, τα δίδακτρα που καταβλήθηκαν επιστρέφονται.
4. To Dynamo διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και αναβολής των σεμιναρίων, ενημερώνοντας τους υποψήφιους συμμετέχοντες τηλεφωνικά ή /και μέσω sms & e-mail. Στην περίπτωση αυτή, στους συμμετέχοντες που δεν επιθυμούν  να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία που θα οριστεί ή δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το ποσό που κατέβαλαν για την συμμετοχή τους σε άλλα σεμινάρια ή υπηρεσίες της εταιρίας, επιστρέφεται το σύνολο των καταβληθέντων.
5. Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.
6. Ακύρωση της συμμετοχής από υπαιτιότητα του συμμετέχοντος, γνωστοποιείται  μόνο με email:
 • έως και 30 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, επιστρέφεται το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.
 • έως και 15 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, επιστρέφεται το 50% των καταβληθέντων.
 • μετά την προθεσμία αυτή δεν επιστρέφεται κανένα ποσό, αλλά παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση άλλου σεμιναρίου.
7. Η πραγματοποίηση του σεμιναρίου θα επιβεβαιώνεται με e-mail ή/και sms που θα αποστέλλεται εγκαίρως στους συμμετέχοντες.
8. Το Dynamo διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής της αίθουσας διεξαγωγής και των διδασκόντων.

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest