Σεμινάριο ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’

Το σεμινάριο ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’ περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γυμναστείτε  με το πιο απλό και δημοφιλές εργαλείο γυμναστικής. Μπορεί τα kettlebell να θεωρούνται ακόμη από κάποιους «εξωτικό» όργανο γυμναστικής, αλλά δεν υπάρχει γυμναστήριο όπου να μην μπορείτε να βρείτε μία μπάρα. Οι βασικές ασκήσεις με μπάρα είναι ο πιο σύντομος και σίγουρος δρόμος για ένα σώμα που είναι και φαίνεται δυνατό. Αρκεί να ξέρετε να τις εκτελέσετε σωστά.

Τα σεμινάρια ‘Προπόνηση Δύναμης με Μπάρα’ απευθύνονται τόσο σε αρχάριους που θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τη φθηνή πολύμηνη  συνδρομή που βρήκαν σε ένα συμβατικό γυμναστήριο, αλλά και σε πιο έμπειρους ασκούμενους που κατάλαβαν ότι η προπόνηση «τύπου bodybuilding» δεν είναι τόσο αποδοτική όσο νόμιζαν.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Σωστή τεχνική εκτέλεσης των βασικών ασκήσεων με μπάρα:

  • Squat με μπάρα (back squat)
  • Deadlift
  • Πίεση πάγκου (bench press)
  • Πίεση από όρθια θέση (overhead press)

Ειδικές σειρές ασκήσεων για ζέσταμα, για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος

Βασικές αρχές προγραμματισμού για αρχάριους και μέσους ασκούμενους

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου και σημειώσεις με προγράμματα προπόνησης.

Μάθε από τους καλύτερους!

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης, επικεφαλής εκπαιδευτής του Dynamo Kettlebells, είναι πιστοποιημένος προπονητής powerlifting από την Global Powerlifting Alliance και έχει εξειδικευθεί στη διδασκαλία αθλητικών δεξιοτήτων. Είναι ενεργός αθλητής με διακρίσεις στην κατηγορία Masters (40-49 ετών) και προπονεί μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στο powerlifting από το 2015. Έχει διδάξει το μάθημα της προπόνησης δύναμης σε σχολές προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει διατελέσει προπονητής δύναμης για την εθνική ομάδα Wushu – Kung Fu.

Ο Μπάμπης Κουντούρης είναι από τους κορυφαίους αθλητές του drug-free powerlifting στην Ελλάδα σήμερα, με πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων η πρόκριση που πέτυχε το 2018 για το Arnold Sports Festival στην κατηγορία Elite, η 3η θέση στο αγώνισμα της πίεσης πάγκου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GPA 2017 και η 1η θέση στα αγωνίσματα του squat, της πίεσης πάγκου και του deadlift στην Πανελλήνια Λίγκα Δυναμικού Τριάθλου 2018, στην κατηγορία των 125 κιλών. Είναι πιστοποιημένος personal trainer από το American College of Sports Medicine και επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Elite Power Sports Iron Crew (E.P.I.C).

Επόμενο σεμινάριο:

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 11.00π.μ. – 15.00μ.μ.

Dynamo Kettlebells, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο, 2ος όροφος

Κόστος συμμετοχής: 50€

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!