Σεμινάρια

Σεμινάρια τεχνικών άρσης Kettlebells

Τα σεμινάρια του Dynamo Kettlebells απευθύνονται σε όσους θέλουν να ασκηθούν με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, αλλά λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινής ζωής, δεν μπόρούν να δεσμευτούν σε ένα σταθερό πρόγραμμα προπόνησης ή δεν διαθέτουν τον παραπάνω χρόνο που απαιτείται για τη μετακίνηση προς και από το γυμναστήριο. Εφόσον διαθέτετε λίγο χώρο στο σπίτι σας και έχετε αγοράσει ένα kettlebell, το μόνο που απομένει είναι να μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά και με ασφάλεια.

       

Τα σεμινάρια Dynamo Kettlebells είναι η καλύτερη εισαγωγή στην επιστήμη της προπόνησης με kettlebells, τόσο για απολύτως αρχάριους, όσο και για εκείνους που έχουν κάποια εμπειρία στη γυμναστική και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχουν σύντομη διάρκεια και πολύ χαμηλό κόστος και είναι οργανωμένα σε πέντε διαφορετικά επίπεδα, που καλύπτουν όλες τις βασικές τεχνικές άρσης, με βάση τη λογική ‘από το απλό στο σύνθετο, από το εύκολο στο δύσκολο και από το γνωστό στο άγνωστο’. Η ύλη των σεμιναρίων είναι κατανεμημένη σε πέντε επίπεδα:

  • Εισαγωγή στα Kettlebells (3 ώρες): Διδασκαλία της ορθής έκτασης του ισχύου για αποφυγή πόνων στη μέση και σχετικές προασκήσεις, διδασκαλία της κίνησης  Deadlift και της Βασικής Αιώρησης (Swing).
  • 1o επίπεδο (4 ώρες): Σύντομη επανάληψη της Βασικής Αιώρησης, Αιώρηση με το ένα χέρι και αλλαγή λαβής, Αιώρηση Τριπλής Έκτασης, Turkish Get-Up.
  • 2o επίπεδο (4 ώρες): Θέσεις στήριξης του kettlebell (rack και overhead lockout), Πίεση με kettlebell, διδασκαλία των άρσεων Eπολέ (clean) και Aρασέ (snatch).
  • 3o επίπεδο: Διδασκαλία των άρσεων Ζετέ (jerk) και Επολέ-ζετέ (Long Cycle Clean and Jerk), βασικός σχεδιασμός προπονητικών προγραμμάτων.

Σε κάθε σεμινάριο διανέμονται και οι σημειώσεις του αντίστοιχου επιπέδου.

Στη σελίδα Πρόγραμμα Σεμιναρίων του ιστότοπου Dynamo Kettlebells μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων μας και να δηλώσετε συμμετοχή.

Πριν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη γυμναστική με kettlebells, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τη σελίδα μας με Συνηθισμένες Ερωτήσεις (FAQ).

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!