Δύο από τα κορυφαία αθλητικά ειδησεογραφικά μέσα, το Sport24 και o Sport 24 Radio 103,3 FM, θα είναι χορηγοί στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου με Kettlebell IKMF, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις από τις 26 έως τις 28 Μαϊου.

Το Sport24.gr είναι το Νο1 αθλητικό site της τελευταίας 10ετίας, με ξεκάθαρο ρόλο στην καθημερινή ενημέρωση και αποκλειστικές συνεργασίες με παγκόσμια αθλητικά brands όπως το ΝΒΑ και η Euroleague. Βασικά του στοιχεία η live κάλυψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, οι πρωτοποριακές Live blog και Live match πλατφόρμες, το premium περιεχόμενο και η έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων.

Το Sport24.gr εκπροσωπεί στην Ελλάδα το ΝΒΑ και την Euroleague. Και τα δύο αυτά premium sites αποτελούν προϊόντα με διεθνή αναγνώριση και μέσω της του έχουν εισέλθει στην ελληνική αγορά.

Η εφαρμογή του SPORT24 διατίθεται δωρεάν και καλύπτει όλες τις ανάγκες για ενημέρωση από iOS συσκευή ή Android.

Ο SPORT 24 Radio 103,3 fm αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του SPORT 24 με 24ωρο πρόγραμμα, αναμεταδόσεις από όλα τα γήπεδα, εμπειρία στην έγκυρη και αμερόληπτη αθλητική δημοσιογραφία.

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest