Το Dynamo Kettlebells σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Elite Powersports Iron Crew, το Armlifting Greece και το Crossfit Piraeus, θα διοργανώσει το Φεστιβάλ Αθλημάτων Δύναμης “Static Monsters Athens”, το οποίο θα περιλαμβάνει το event Strongman Sport Static Monsters Worldwide – Athens 2019 και το event Biceps of Steel: Strict Curl Challenge.

Το Static Monsters Worldwide είναι μία διοργάνωση Strongman Sport που διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2015 σε περισσότερες από είκοσι χώρες του κόσμου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει τις άρσεις Log Lift και Axle Deadlift. Οι δέκα αθλητές με το καλύτερο σύνολο στις δύο άρσεις (Monster Total), σε κάθε κατηγορία βάρους από όλο τον κόσμο προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης, The Static Monsters World Championship, που για το 2020 θα διεξαχθεί στο Κολόμπους της πολιτείας Οχάιο των ΗΠΑ, στις 25 Ιουλίου.

Το event Biceps of Steel διεξάγεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας International Power Athletics Federation και θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του event Static Monsters Worldwide.

Τα δύο event θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στο Golden Park Cafe, Πλατεία Γεωργίου Γεννηματά (Καμινίων), Αγίου Ελευθερίου & Αμοργού, Πειραιάς 18541. Για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, μπορείτε να  ενημερωθείτε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 από τη σελίδα του Dynamo Kettlebells και τη σελίδα του Armlifting Greece στο Facebook.

Για το event Static Monsters Worldwide ισχύουν οι κανονισμοί όπως αναγράφονται στην επίσημη σελίδα της παγκόσμιας διοργάνωσης: https://www.staticmonsters.com/rules/. Τους κανονισμούς του event Biceps of Steel μπορείτε να διαβάσετε εδω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν διαβάσει και να γνωρίζουν τους κανονισμούς των αγωνισμάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στα event έχουν οι Έλληνες και αλλοδαποί πολίτες που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα εκείνη, ιατρική βεβαίωση (από Παθολόγο ή Καρδιολόγο ή Γενικό Ιατρό ή Αθλητίατρο) ότι μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες σωματικής άσκησης και είναι υγιείς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στους διαγωνισμούς πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τις αντίστοιχες φόρμες στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.

Το κόστος συμμετοχής είναι εικοσιπέντε (25) ευρώ για το event Static Monsters και πέντε (5) ευρώ για το event Biceps of Steel.

Οι ηλικιακές κατηγορίες για το event Static Monsters Worldwide είναι Open (18-39 ετών) και Masters (40 ετών και άνω) ενώ οι κατηγορίες βάρους διαμορφώνονται ως εξής:

Άντρες

  • Κάτω των 80 κιλών
  • Κάτω των 90 κιλών
  • Κάτω των 105 κιλών
  • 105 κιλά και άνω

Γυναίκες

  • Κάτω των 62,5 κιλών
  • Κάτω των 72,5 κιλών
  • Κάτω των 82,5 κιλών
  • 82,5 κιλά και άνω

Για το event Biceps of Steel, οι άντρες μπορούν να συμμετάσχουν σε δύο κατηγορίες βάρους, κάτω των 100 κιλών και 100 κιλά και άνω. Οι γυναίκες συμμετέχουν όλες σε μία κατηγορία βάρους. Δεν υπάρχουν ηλικιακές ομάδες.

Η ζύγιση των συμμετεχόντων θα γίνει μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων.

Τα αποτελέσματα του event Static Monsters Worldwide θα αναρτηθούν στην παγκόσμια κατάταξη της διοργάνωσης για το 2019 (δείτε εδώ για το 2018). Τα αποτελέσματα του event Biceps of Steel θα κοινοποιηθούν στην παγκόσμια ομοσπονδία IPAF και θα αναρτηθούν στη σελίδα Facebook του Armlifting Greece. Θα δοθούν διπλώματα επίδοσης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Θα απονεμηθούν μετάλλια στους συμμετέχοντες που θα επιτύχουν τις τρεις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε κατηγορία βάρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας:

Static Monsters Worldwide – Σπύρος Κατσιγιάννης, 6946 82 94 82, info@kettlebells-dynamo.gr

Biceps of Steel – Εμμανουήλ Μάριζας, 6987 30 71 64

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest