Το Dynamo Alliance διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθλημάτων Δύναμης “Static Monsters Athens”, το οποίο θα περιλαμβάνει το event Strongman Sport Static Monsters Worldwide – Athens 2020.

Το Static Monsters Worldwide είναι μία διοργάνωση Strongman Sport που διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2015 σε περισσότερες από είκοσι χώρες του κόσμου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει τις άρσεις Log Lift και Axle Deadlift. Για το 2020, το event αναμένεται να έχει περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες από 27 χώρες. Οι δέκα αθλητές με το καλύτερο σύνολο στις δύο άρσεις (Monster Total), σε κάθε κατηγορία βάρους από όλο τον κόσμο προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης, The Static Monsters World Championship, που για το 2021 θα διεξαχθεί στο Κολόμπους της πολιτείας Οχάιο των ΗΠΑ, στις 24 Ιουλίου.

Το event θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στο Golden Park Cafe, Πλατεία Γεωργίου Γεννηματά (Καμινίων), Αγίου Ελευθερίου & Αμοργού, Πειραιάς 18541. το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου, στο χώρο του Dynamo Alliance, Πανδρόσου 50, Παλαιό Φάληρο. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ EVENT ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ. Ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετοχών, το event ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να διεξαχθεί σε δύο μέρες.  Για το πρόγραμμα της διοργάνωσης που θα περιλαμβάνει τις ακριβείς μέρες και ώρες συμμετοχής , μπορείτε να  ενημερωθείτε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 από τη σελίδα του Dynamo Alliance στο Facebook.

Για το event Static Monsters Worldwide 2020 – Athens ισχύουν οι κανονισμοί όπως αναγράφονται στην επίσημη σελίδα της παγκόσμιας διοργάνωσης: https://www.staticmonsters.com/rules/. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν διαβάσει και να γνωρίζουν τους κανονισμούς των αγωνισμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ EVENT, ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ COVID-19, ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΗ.

Συγκεκριμένα, οι ασκούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από ιατρό ότι είναι υγιείς και ικανοί να αθληθούν ΚΑΙ τα παρακάτω δύο έγγραφα συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από ιατρό:

Έντυπο Ιατρικού Ιστορικού Αθλούμενου

Ιατρική Βεβαίωση

Δικαίωμα συμμετοχής στα event έχουν οι Έλληνες και αλλοδαποί πολίτες που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στους διαγωνισμούς πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τις αντίστοιχες φόρμες στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Το κόστος συμμετοχής για το event Static Monsters είναι τριάντα (30) ευρώ.

Οι ηλικιακές κατηγορίες για το event Static Monsters Worldwide είναι Open (18-39 ετών) και Masters (40 ετών και άνω) ενώ οι κατηγορίες βάρους διαμορφώνονται ως εξής:

Άντρες

  • Κάτω των 70 κιλών
  • Κάτω των 80 κιλών
  • Κάτω των 90 κιλών
  • Κάτω των 105 κιλών
  • 105 κιλά και άνω

Γυναίκες

  • Κάτω των 52,5 κιλών
  • Κάτω των 62,5 κιλών
  • Κάτω των 72,5 κιλών
  • Κάτω των 82,5 κιλών
  • 82,5 κιλά και άνω

Η ζύγιση των συμμετεχόντων θα γίνει μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων.

Τα αποτελέσματα του event Static Monsters Worldwide θα αναρτηθούν στην παγκόσμια κατάταξη της διοργάνωσης για το 2020 (δείτε εδώ για το 2019).

Θα απονεμηθούν μετάλλια στους συμμετέχοντες που θα επιτύχουν τις τρεις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε κατηγορία βάρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας:

Static Monsters Worldwide – Σπύρος Κατσιγιάννης, 6946 82 94 82, info@kettlebells-dynamo.gr

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest