Το Elite Powersports Iron Crew και ο υπεύθυνος Χαράλαμπος Κουντούρης ανέλαβαν για φέτος τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Αθλημάτων Δύναμης “Static Monsters Athens”, το οποίο θα περιλαμβάνει το event Strongman Sport Static Monsters Worldwide – Athens 2023.

Το Static Monsters Worldwide είναι μία διοργάνωση Strongman Sport που διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2015 σε διάφορες χώρες του κόσμου, με τους ίδιους κανόνες και προδιαγραφές εξοπλισμού, και πάντα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει τις άρσεις Log Lift και Axle Deadlift. Οι δέκα αθλητές με το καλύτερο σύνολο στις δύο άρσεις (Monster Total), σε κάθε κατηγορία βάρους από όλο τον κόσμο προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης, The Static Monsters World Championship.

Το event θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο Golden Park Cafe, Πλατεία Γεωργίου Γεννηματά (Καμινίων), Αγίου Ελευθερίου & Αμοργού, Πειραιάς 18541. Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.

Για το event Static Monsters Worldwide 2023 – Athens ισχύουν οι κανονισμοί όπως αναγράφονται στην επίσημη σελίδα της παγκόσμιας διοργάνωσης: https://www.staticmonsters.com/rules/. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν διαβάσει και να γνωρίζουν τους κανονισμούς των αγωνισμάτων.

Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό για άλλη μια φορά, με “δυνατά” αποτελέσματα!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: +30 6987068453. Email: epicterritory@gmail.com

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest