Είπαν για το Dynamo Kettlebells:

Dynamo Kettlebells Testimonials

“Δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από τον άνθρωπο που οι αθλητές του βρίσκονται στην πρώτη 6αδα της παγκόσμιας κατάταξης, τον οποίο καλούν για σεμινάρια στο εξωτερικό και τυγχάνει και συγγραφέας βιβλίου πάνω στην ανάπτυξη τεχνικής και ικανοτήτων. Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά οργανωμένο προσφέροντας ουσιαστικές γνώσεις πάνω στην προπόνηση με kettlebell. Έχω δύο μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στις επιστήμες της αγωγής και είμαι πολύ απαιτητικός σε θέματα διδακτικής. Ο Σπύρος Κατσιγιάννης δεν αρκέστηκε να παρουσιάσει την τεχνική των ασκήσεων αλλά ανέλυσε πλήρως το πως ένας προπονητής θα κάνει τους αθλητές του να την κατακτήσουν. Θα πρότεινα σε προπονητές και ασκούμενους να παρακολουθήσουν τα επόμενα σεμινάρια του Dynamo Club καθώς θα έχουν να κερδίσουν αρκετές χρήσιμες γνώσεις τις οποίες στο χέρι τους είναι να τις γενικεύσουν και να τις αξιοποιήσουν στο μέλλον”.

Χρονης Τραστόγιαννος

Προπονητής άρσης βαρών, ΑΕΚ, The Core Crossfit

“Η σωστή καθοδήγηση δεν με γλίτωσε μόνο από τραυματισμους αλλά με έκανε και  πιο ολοκληρωμένο αθλητή. Μεσα απο τα διαφορα προγράμματα δυναμης, ταχύτητας, ειδικών ασκήσεων με kettlebells, είδα την δύναμη και την ταχύτητα του σώματός μου να αυξάνεται ραγδαία!”

Τάσος Μποζιονέλος

Διεθνής αθλητής του Sanda

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Σπύρο Κατσιγιάννη στο σεμινάριο εκπαιδευτών kettlebell. Είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής με πληρότητα γνώσεων και πολυέτη εμπειρία. Σημαντικά στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ευχάριστη προσωπικότητα του, η μεταδοτικότητα, η σαφήνεια και η αμεσότητά του“.

Μαίρη Τσίμπη

Γυμνάστρια, αθλήτρια δύναμης

“Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο Dynamo είναι το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί. Κάτι αλλο που μου αρέσει και ταυτόχρονα θαυμάζω είναι η βαθειά γνώση της προπονητικής. Έχω την σιγουριά οτι ο προπονητής γνώριζει καλά τι κάνει και λαμβάνει υπόψη και τις όποιες ιδιαιτερότητες του σώματος μου”.

Μιχάλης Σταμόπουλος

Αθλητής του Kettlebell Sport

Εμπεριστατωμένη γνώση, αριστη μεθοδολογία και ωραίος χώρος, συνθέτουν την εξαιρετική εμπειρία του να γυμνάζεσαι στο Dynamo Kettlebells“.

Κώστας Τρυφινόπουλος

Διεθνής αθλητής Strongman, κάτοχος πανευρωπαϊκού ρεκόρ powerlifting

“…με τη σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μου και τη δική μου δουλειά, τα κατάφερα: είμαι πιο δυνατή και υγιής από ποτέ και νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα!

Σοφία Ζαφειροπούλου

Αθλήτρια του Kettlebell Sport, προπονήτρια στο Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest