Testimonials

Από την αρχή το Kettlebell Sport με κέρδισε. Το είδα σαν πρόκληση. sofia-zafiropoulou-kettlebell-sportΕγώ, μια γυναίκα 36 ετών, χωρίς αθλητική εμπειρία και με μέτρια φυσική κατάσταση θα μπορέσω να κάνω άρση με KB 8 κιλών για 10 λεπτά; Γιατί να μην προσπαθήσω; Τώρα, 2 χρόνια μετά, στα 38 μου, μπορώ να κάνω επολέ-ζετέ για 10 λεπτά με KB 16 κιλών! Αν μου το έλεγαν, δε θα το πίστευα. Κι όμως, με τη σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μου και τη δική μου δουλειά, τα κατάφερα! Είμαι πιο δυνατή και υγιής από ποτέ και νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα! Κάθε φορά που πάω για προπόνηση, αισθάνομαι ότι κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου, ότι βελτιώνομαι, δυναμώνω και είμαι πιο κοντά στο να πετύχω τον επόμενο στόχο μου. Και είμαι σίγουρη ότι θα τον πετύχω! Θέλει δουλειά, χρόνο, αφοσίωση, έχει κούραση αλλά το αποτέλεσμα αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό προσπάθειας που έχεις καταβάλλει. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’αυτά που έχω καταφέρει ως τώρα κι αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω και να καταφέρω ακόμα περισσότερα!” – Σοφία Ζαφειροπούλου

(Η Σοφία Ζαφειροπούλου έχει πάρει μέρος σε τέσσερις αγωνιστικές διοργανώσεις kettlebell sport, μεταξύ αυτών και ο πρώτος Ημιμαραθώνιος 30 λεπτών με kettlebell που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Inernational Kettlebell Marathon Federation. Προπονείται στο Dynamo Kettlebells εδώ και δύο χρόνια και επιβλέπει τα ομαδικά τμήματα προπόνησης).

 

michalis-stamopoulos-kettlebell-sportΤο πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στον χώρο του Dynamo είναι το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί , το οποίο όμως ποτέ δεν υπερβαίνει τα όρια ώστε να λειτουργεί εις βάρος της γυμναστικής/προπόνησης. Κάτι αλλο που μου αρέσει και ταυτόχρονα θαυμάζω είναι η βαθειά γνώση της προπονητικής. Έχω την σιγουριά οτι ο προπονητής γνώριζει καλά τι κάνει και λαμβάνει υπόψη και τις όποιες ιδιαιτερότητες του σώματος μου.

Στο Dynamo δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ακούσει κάποιος ψέμματα με σκοπό το κέρδος. Πολλά μπορουν να επιτευχθούν μέσα από την προπόνηση, αρκεί να αφιερώσεις τον χρόνο που χρειάζεται – μου το είπαν την πρώτη μέρα και πλέον μπορώ να το επιβεβαιώσω απο την προσωπική μου εμπειρία. Η πρόοδος δεν αργεί να φανεί και μπορεί μερικές φορές να είναι αργή (όπως είναι φυσιολογικό), ωστόσο είναι σταθερή και οσο αφιερώνεις χρόνο τόσο αυτή σε ανταμοίβει.

Η δικιά μου ανταμοιβή είναι η απερίγραπτη αίσθηση χαράς που νιώθω όταν κατακτάω και ξεπερνάω τους στόχους που έχω θέσει. Ανταμοιβή μου είναι να ξέρω ότι το σώμα μου είναι πλέον πιο δυνατό από όσο φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει και να ξέρω ότι θα γίνει ακόμη δυνατότερο μέσα από προπόνηση με στοχοθεσία και οργάνωση και όχι απλώς “γυμναστική” που δεν στοχεύει πουθενά“. – Μιχάλης Σταμόπουλος

(Ο Μιχάλης Σταμόπουλος προπονείται στο Dynamo Kettlebells περίπου είκοσι μήνες και έχει πάρει μέρος σε τέσσερις αγωνιστικές διοργανώσεις kettlebell sport, μεταξύ αυτών και ο πρώτος Ημιμαραθώνιος 30 λεπτών με kettlebell που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας International Kettlebell Marathon Federation.)

 

bozionelos-e1442047697316“Λόγω του σκληρού προπονητικού προγράμματος που ακολουθώ για χρόνια ως αθλητής πολεμικών τεχνών, το σώμα μου άρχισε να παρουσιάζει τραυματισμούς. Γνώρισα το Σπύρο πριν από δύο χρόνια στη διάρκεια μίας αγωνιστικής διοργάνωσης στην οποία είχα πάρει μέρος. Πολύ σύντομα, άρχισα να κάνω προπόνηση δύναμης υπό την καθοδήγηση του και δύο χρόνια μετά, οι τραυματισμοί μου έχουν μειωθεί στο ελάχιστο (είναι αδύνατο να αποφύγει κανείς τελείως τους τραυματισμούς όταν αγωνίζεται σε μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής). Η σωστή καθοδήγηση δεν με γλίτωσε μόνο από τραυματισμους αλλά με έκανε και  πιο ολοκληρωμένο αθλητή. Μεσα απο τα διαφορα προγράμματα δυναμης, ταχύτητας, ειδικών ασκήσεων με kettlebels, είδα την δύναμη και την ταχύτητα του σώματος μου να αυξάνεται ραγδαία! Πέρα ομως από ένα καλό προπονητή, κερδισα και έναν πολύ καλό φιλο. Η προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Σπύρου με kettlebels είναι μια εμπειρία που δεν θα την βρείτε σε κανενα γυμναστήριο!” –
Αναστάσιος Μποζιονέλος

(Ο Τάσος Μποζιονέλος είναι αθλητής του sanda (κινέζικο kick boxing)με πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wushu του 2012, 1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Wushu του 2014 και 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu του 2012. Κάνει προπόνηση δύναμης στο Dynamo Kettlebells από το φθινόπωρο του 2012).

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest