Το Dynamo Kettlebells και ο Σπύρος Κατσιγιάννης, αντιπρόσωπος της International Kettlebell Marathon Federation στην Ελλάδα, διοργανώνουν Ημιαμαραθώνιο αγώνα τριάντα λεπτών με kettlebell, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της IKMF, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού IKMF Kettlebell Half Marathon League Championship 2015 που πραγματοποιείται σε τρεις φάσεις. Οι αγώνες των πρώτων δύο φάσεων (01/01/2015 – 31/05/2015 και 01/06/2015 – 01/11/2015) μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις χώρες που έχουν αντιπρόσωπο της International Kettlebell Marathon Federation. Η τρίτη και τελική φάση πραγματοποιείται στο Sønderborg της Δανίας στις 06/12/2015. Εκεί προκρίνονται οι αθλητές που έχουν κάνει τις καλύτερες επιδόσεις στις πρώτες δύο φάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συμμετοχή στον αγώνα της δεύτερης φάσης στην Ελλάδα, οι αθλητές ΔΕΝ είναι απαραίτητο να έχουν πάρει μέρος στην πρώτη φάση, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Μάιο. Ωστόσο, οι αθλητές που δεν συμμετείχαν στην πρώτη φάση, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό της 3ης φάσης, δηλαδή συμμετέχουν για να διακριθούν σε έναν μεμονωμένο αγώνα.

Μπορείτε να δείτε τους επίσημους κανονισμούς για τους αγώνες της IKMF εδώ.

Η Προκήρυξη και οι Δηλώσεις Συμμετοχής της διοργάνωσης, θα αναρτηθούν σύντομα σε ηλεκτρονική μορφή στο δικτυακό τόπο του Dynamo Kettlebells. O αθλητές θα μπορούν να πάρουν μέρος διαβάζοντας και συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.

Το ακριβές πρόγραμμα του διαγωνισμού (ώρες, κατηγορίες, αγωνίσματα, ομιλίες), θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 μετά την καθορισμένη λήξη δηλώσεων συμμετοχών.

Καλές προπονήσεις και καλή επιτυχία σε όλους!

 

Εγγραφείτε στο newsletter
του Dynamo Kettlebells

Εγγραφείτε στο newsletter

του Dynamo Kettlebells

και κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ έναν οδηγό 16 σελίδων για την αιώρηση με kettlebell (Kettlebell Swing)

Ευχαριστούμε γιατην εγγραφή σας!

Pin It on Pinterest